Contact opnemen


Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens. Eerst lees je best even onderstaande veelgestelde vragen door, de kans is groot dat je er onmiddellijk een antwoord op je vraag vindt.

  1. Hoeveel bedraagt het inschrijvingsgeld?We hebben beslist om voor deze wedstrijd geen inschrijvingsgeld te vragen. Iedereen die in Vlaanderen woont kan gratis deelnemen. Lees hier waarom we dit gratis aanbieden.
  2. Hoe werkt deze wedstrijd?Hier vind je alle details over het concept: Hoe werkt deze wedstrijd?
  3. Ik kan niet inloggen. Wat nu?Als je je reeds inschreef, maar niet kan inloggen om de routes te raadplegen, kan je hier een nieuw wachtwoord vragen. Als je nog niet inschreef, kan je dat hier eerst doen.
  4. Waar kan ik de 4 gevonden achtletterwoorden doorgeven?Vanaf 1 juli 2020 tot en met 31 augustus 2020 kan je hier de 4 gevonden achtletterwoorden doorgeven.
  5. Als ik de Vlaanderen Fietsland app open, zie ik op het startscherm niet de knop ‘mijn gevonden letters’.Je moet er zeker van zijn dat je in de Vlaanderen Fietsland app met dezelfde Vlaanderen Fietsland account bent ingelogd als waarmee je op deze website inschreef. Als dat het geval is, en je ziet de knop niet, log je best even uit uit de app en log je weer terug in. Zie je dan nog steeds geen zwarte knop met 'mijn gevonden letters', log je toch met een andere Vlaanderen Fietsland account in op de app dan waarmee je hier inschreef.
  6. Het is me niet duidelijk hoe ik op zoek kan gaan naar de letters in mijn buurt.Op onze Hoe werkt deze wedstrijd? pagina kan je in detail nalezen hoe je te werk moet gaan om te starten met zoeken. Ook in uw account op deze website staan alle instructies klaar en duidelijk uitgelegd.
  7. Wanneer ik de 'Navigatiemodus' in de Vlaanderen Fietsland app open, krijg ik steeds de melding dat ik een abonnement moet nemen.Wie gratis deelneemt aan deze wedstrijd kan gedurende de duur van de wedstrijd gratis gebruik maken van de navigatiemodus (zonder spraaknavigatie en andere extra opties). Als je een melding krijgt dat je eerst abonnee moet worden, log je best even uit uit de app. Log daarna weer terug in en zorg ervoor dat je met zekerheid inlogt met de Vlaanderen Fietsland account waarmee je ook bent ingeschreven op fietsronduwkot.be. Daarna zou de navigatiemodus moeten openen.
  8. Wanneer ik de 'Navigatiemodus' in de Vlaanderen Fietsland app open en op 'start GPS' duw, wordt mijn locatie niet gevolgd.Je moet ervoor zorgen dat je, wanneer je de navigatiemodus voor de eerste keer opent, je de app altijd toestemming geeft om je locatie te gebruiken. Als je kiest voor 'enkel tijdens het gebruik van de app', volgt de app je locatie enkel als je je scherm actief houdt. Als je ook wilt dat de app naar letters blijft zoeken terwijl je scherm uitstaat, moet je de app dus ALTIJD toestemming geven om je locatie te gebruiken. Je kan deze instellingen later nog wijzigen, hoe je dat moet doet hangt af van het type smartphone en welk besturingssysteem je gebruikt. Als je Android gebruikt, kan je de instructies van Google volgen om dit te doen. Als iPhone gebruiker vind je de instructies op de website van Apple.
  9. Ik gebruik een Huawei smartphone. De Vlaanderen Fietsland app volgt mijn locatie niet terwijl mijn scherm uitstaat.Bepaalde versies van Huawei smartphones zetten standaard het gebruik van de locatie op de achtergrond uit (behalve voor grote apps als Strava). Dit zorgt ervoor dat je locatie enkel wordt gevolgd als je je scherm en de Vlaanderen Fietsland app in de navigatiemodus laat aanstaan. Als je wilt dat je locatie ook wordt gevolgd als je scherm uitstaat, ga je naar de instellingen van je smartphone 'Instellingen' -> 'Batterij' -> 'App opstartbeheer'. Daar moet je bij de Vlaanderen Fietsland app de switch uitzetten (zodat er 'Handmatig beheren' onder staat). Je krijgt dan een nieuw scherm met 3 switchen die je allemaal moet laten aanstaan en dan op OK duwen. vanaf dat moment zou je ook locatie-updates in de achtergrond moeten krijgen, waardoor de app ook letters blijft zoeken met je scherm in slaapstand.

Indien je hierboven geen antwoord vindt op je vraag kan je ons steeds contacteren via info@fietsronduwkot.be. We doen ons best om je zo snel mogelijk antwoord te geven.