Extra fietsbeleving

Door de uitbraak van het coronavirus hebben Vlaanderen Fietsland en Knooppunter beslist om deze wedstrijd volledig gratis te lanceren (lees hier waarom we dat doen). Via deze weg plaatsen we graag enkele van onze andere producten in de kijker die je tijdens en na deze coronacrisis kan gebruiken om Vlaanderen langs zijn mooiste kant per fiets te ontdekken.Vlaanderen Fietsland biedt gebruikers een jaarabonnement aan voor slechts € 9.99. Dit jaarabonnement geeft je op zowel onze website vlaanderen-fietsland.be als in onze een app een heleboel leuke extra's om het fietsen nog aangenamer te maken:

Routeplanner Pro

Je kan naast onze routeplanner langs fietsknooppunten ook gebruik maken van onze 'vrije' routeplanner. Je plant routes langs waar je wilt in heel België (en heel Europa).

Meer info
Bewaar het overzicht

Je kan op de routeplanner aangeven langs welke trajecten je ooit al gefietst hebt. Je bouwt zo een mooi overzicht op van alle trajecten die je in Vlaanderen al gefietst hebt.

Meer info
Synchroniseer met app

De routes die je bewaart in je online account op vlaanderen-fietsland.be zijn voor abonnees ook onmiddellijk beschikbaar in de app. De app synchroniseert met je online account.

Meer info
Laat je leiden

Maak gebruik van de navigatiemodus met stemnavigatie in de app en laat je leiden langs de mooiste plaatsen in België. Je afgelegde afstand en tijd worden geregistreerd.

Meer info
Bespaar kosten

Download in de app alle routes voor offline gebruik. Je hoeft tijdens je fietstocht niet verbonden te zijn met mobiel internet om de app 100% te gebruiken. Zo verdien je je abonnement snel terug.

Meer info
Waar fietste ik?

De app registreert langs welke trajecten je fietst (in de navigatiemodus). Je krijgt zo een overzicht van waar je ooit al gefietst hebt waardoor je steeds de nieuwste fietstrajecten kan verkennen.

Meer info


Een must voor iedere fietser!

Knooppunter biedt je comfort : de fietshouder is een handige water- en winddichte houder in een kunststof waarin de roadbooks van Knooppunter passen. In een handomdraai bevestig je de houder op je fietsstuur. Op elk moment van je fietstocht volg je in één oogopslag je knooppunterroute.

Meer info
Bewaar het overzicht

Inspiratie voor fietstochten vind je in onze themaboxen én in het gloednieuwe Knooppunter Groot Fietsboek Vlaanderen. Deze fietsbijbel biedt je 50 unieke knooppuntroutes in Vlaanderen aan. Fietsexperts Patrick Cornillie en Kristien Hansebout selecteerden de mooiste rondritten: 50 kant-en-klare routes langs fietsknooppunten, telkens met een lang en een kort parcours. De downloadbare roadbooks geven altijd de meest actuele situatie weer. Speciale aandacht voor toffe stopplaatsen: authentieke cafeetjes, uitnodigende terrassen, fietsvriendelijke herbergen... Bestel nu jouw exemplaar via www.knooppunter.com.

Meer info

Deze 5 Knooppunter routes biedt Lannoo gratis aan tijdens de ganse duur van deze wedstrijd. Letters kan je op de trajecten niet vinden, maar van zodra toeristische verplaatsingen met de wagen terug zijn toegelaten kan je aan de hand van deze routes alsnog de mooiste plaatsen in Vlaanderen ontdekken. Deze routes zijn nog beschikbaar in je account tot en met 31 augustus 2020.

Vlaams-Brabant

Als een Pajot langs de Dender

44 km

foto © knooppunter.com Meer info


Affligem

Limburg

Dorp met stadsallures

39.4 km

foto © knooppunter.com Meer info


Oud-Rekem

Antwerpen

Kanalenroute langs heide en witzand

53.1 km

foto © knooppunter.com Meer info


Balen

Oost-Vlaanderen

De kastelen van de 'kleine Loire'

52.5 km

foto © knooppunter.com Meer info


Zottegem

West-Vlaanderen

Ontdekking van het Brugse Ommeland

41 km

foto © Johan De Meester Meer info


Damme